Proficiat! Jij biedt op Kunstendag voor Kinderen op zo 21 november activiteiten aan.

  • Je hebt je activiteiten genoteerd via dit formulier?
  • Je noteert jouw activiteit(en) in de UiTdatabank of via agenda.be.
    Je doet dat zo: KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: titel activiteit / uitvoerder(s) (… tot … jaar) - eventueel overkoepelend event, bv. KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Jongleren / Circusatelier Woesh (6 tot 9 jaar) - ArtyKid
  • Alleen op die manier wordt/worden jouw activiteit(en) gepubliceerd op de website kunstendagvoorkinderen.be. En alleen zo kunnen we het aanbod van jouw cultuurhuis meenemen in onze communicatie en promotie. Voor wie meer info wilt over het invoeren van een activiteit in de UiTdatabank ihkv Kunstendag voor Kinderen is er de Handleiding UiTdatabank of het filmpje onderaan deze pagina.
  • De foto’s op kunstendagvoorkinderen.be zijn dezelfde als die op de UiT-databank of agenda.be. Zorg voor aantrekkelijke afbeeldingen, je trekt er een (nieuw) publiek mee aan. De kwaliteit ervan is erg belangrijk: zorg voor foto's van minimaal 1024 pixels breed. Weet dat we zonder foto je activiteit helaas NIET kunnen publiceren op de site van Kunstendag voor Kinderen. Als je geen concrete foto hebt, publiceer je het logo van je organisatie of vereniging.
  • Het Departement Cultuur, Jeugd en Media promoot Kunstendag voor Kinderen. Maar het is belangrijk dat jij ook promo voert voor je activiteit(en). Vermeld in dat geval altijd de volgende informatie: ‘Deze activiteit vindt plaats in het kader van Kunstendag voor Kinderen’. Verwijs ook naar de website kunstendagvoorkinderen.be en gebruik het logo of het campagnebeeld.
Vragen over je aanbod op KvK2021?

Heb je vragen over jouw activiteiten in het kader van Kunstendag voor Kinderen? Stel ze ons via kunstendagvoorkinderen@vlaanderen.be.

Kunstendag voor Kinderen wordt georganiseerd door:

in samenwerking met: