Hier posten we al het digitale promomateriaal van Kunstendag voor Kinderen. Bij de publicatie van het campagnebeeld moet worden vermeld: KvK2022 - beeld Trui Chielens.

Vind je niet wat je zoekt, of niet in het juiste formaat? Stuur ons een mailtje en we voegen het toe.

Nieuw: personaliseerbare sjablonen voor flyer en affiche

Vanaf dit jaar bieden we sjablonen aan zodat je je eigen activiteiten kunt toevoegen op de affiche en flyer. Daarna kun je ze zelf afdrukken of gebruiken zoals je wenst. Open de flyer of affiche in de gratis grafische tool Canva en ga meteen aan de slag!

Hoe werkt het?

  • Open de ontwerpen door op de link te klikken:
  • Heb je nog geen Canva-account? Maak er een gratis aan via je e-mailadres, Facebookprofiel of Google-account.
  • Het campagnebeeld en onze huisstijlelementen zijn vergrendeld en kun je dus niet aanpassen. Je kunt wel de informatie over jouw activiteit invullen en jouw logo toevoegen.
  • Via het linkermenu vind je verschillende opties, zoals grafische elementen en tekstvlakken, om je ontwerp te personaliseren. Bij 'uploads' kun je o.a. je eigen logo’s uploaden.
  • Is je ontwerp af? Klik in de rechterhoek op 'Delen'. Via deze knop kun je het ontwerp delen of downloaden in verschillende formaten.

Het campagnebeeld

Het campagnebeeld kun je downloaden voor o.a. gebruik in je gedrukte promomateriaal. Beschikbaar als pdf in hoge resolutie, in liggend en staand formaat en als jpg, liggend en staand in klein formaat.

Banners KVK 2022

Download de digitale banners die je nodig hebt 1 voor 1, of download het zipbestand met de 8 banners tegelijk. Voor gebruik op je website, in je nieuwsbrief, op LinkedIn, Instagram of Facebook, of als e-mailhandtekening.

Label KVK 2022

pdf
pdf
jpg
jpg
Deadlines KvK2022?

Werk je mee aan KvK2022? Dan zijn dit data om te onthouden.

Kunstendag voor Kinderen wordt georganiseerd door:

in samenwerking met: